Každý sám v sobě skrývá střípky nadějí a věří v plnění svých snů... A svět je proto krásný...
I tohle dílko se mi líbí! Nikdy nehodnotím styl básně, protože mi to nepřísluší, nikdy jsem nestudovala, jak má báseň vypadat. Ale vždy záleží na tom, zda mne osloví to, co se ukrývá uvnitř a "mezi řádky"...
Už teď vím, že k Tobě přijdu zase...
10.12.2009 13:50:00 | labuť
Kolikrát tady už někdo napsal "naději",každá je jiná,tahle je hezká, taky jednu mám.
09.12.2009 17:39:00 | Elisha