O nás dvou
Cítím Tě na svém těle
od pondělí do neděle
od rána až do noci
už mi není pomoci.
Propadl jsem Tvému smíchu
nechci být sám v smutném tichu
chci Tě držet v náručí
dokud nás smrt nezničí.
Líbej mě a hlaď mi dlaně
při procházce dám Ti rámě
v parku potom za šera
opřeme se o těla.
Jen Ty jsi moje jediná
zas třesou se mi kolena
vždy když Tebe lásko spatřím
vím, že k Tobě navždy patřím.
Přečteno 682x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Koza, deleite, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, januve, mamina, isisleo, toulavá naděje
Komentáře (2)
Komentujících (2)