Proměna
Kam poděla jsi se?
Proč jsi pokřivená
jak věž v Pise
Trápí mě tvá proměna
Kam poděla jsi se?
má ženo vysněná
Neúprosný čas
jakoby tě zbavil
veškerých krás
Tisíce myšlenek
co sžírají mě
skrývám navenek
Komu jsi prodala ducha?
Proč tě nezajímám
Proč jsi ke mně hluchá?
Do očí mi pohlédni
a pověz mi
Proč jsem až ten poslední?
Všechny tvé mínusy
mám stále v hlavě
a rvou mi srdce na kusy
Vrásčí se mi čelo
vlhnou mi oči
slzet by se chtělo
Ležím bezvládně
a cítím se
jak na dně
Ty co koukáš shůry
prosím pomoz mi
zažeň moje noční můry
Přečteno 444x
Tipy 22
Poslední tipující: Anye, Mraveneček, Bíša, zelená víla, enigman, Psavec, labuť, Giginka, Lioness, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)