Řéká se, že každá hádka má své opodstatnění, tedy příčinu, kterou vyvolá jen člověk sám... pudl leží vždy tam a ně onde. A pak už záleží na lidech, jak se s tím vypořádají, jak to vyřeší, pač nikdo jinčí to přecik za ně, za nás neudělá.
16.12.2009 10:51:00 | NikitaNikaT.
Skutečné štěstí znamená nebýt závislý na komkoliv. Ještě máš před sebou dlouhou cestu.
09.12.2009 20:41:00 | Jana M.