Seance lásky
Anotace: Pořád. Je to naše. A napořád bude...)))
...jsi chladnej...
...jako kachličky...
když piju svůj ranní čaj a klepu se zimou
A hřeješ
jako horké jazyky ohně
Až tužkou
na obočí nebo tak
napíšu ti vzkaz
všechno to otočí
a ta malá holka to zakončí
jedním
malým
nicotným
_Miluju Tě_
A ty ho pak roztrháš
na malý kousíčky
a zase
budu ta holka
holka se zlomeným srdcem
A nebo to bude jinak.
_Nedokážutoovlivnitanitytonedokážešpokaždýněkdopřeřušínašíseancilásky_
Je to tak strašně jiná láska
Je to to, co chceme? Chceš? Chci?
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)