Anotace: najít sebe potichu, zázračně...
cítim tam pocit bezpečí...něco svého mít a s tím se podělit
17.04.2021 22:38:30 | Danger
Díky, čteš tak staré věci... pocitově, myšlenkově... snažím se dlouho najít sebe, někdy mám pocit, že se tak stalo a někdy jsem pěkně v koncích... nu což, je to jízda na celý život :-)
22.05.2021 23:45:07 | zelená víla
Jen se občas zatoulám, když není nic nového, v Tvých studnách se mi líbí.
Mám to podobně :-) sinusoida života a hlavní je ,že tep tepe...
10.06.2021 21:14:16 | Danger