Eleonor
Anotace: o lásce, kterou člověk nechce a stejně se ho drží
Eleonor jsi tak
Krásná, tak
Krásně zkažená, tak
Vlídně nepříjemná, tak
Tvrdohlavě přijatelná, tak
Moc to k tobě cítím, tak
Už vím, kam smím, kde bdím, kde sním, kde dým, kde rým, kdo je dobrým
A KDO ZLÝM
Kdo s kým? Já sám a TY ?
Tebe ctím,
Eleonor, v pekle skončíš
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Ondřej
Komentáře (0)