Osud můj
Osud můj
Já viděl již celý svět
však nechce se mi o tom pět
jsem sice poměrně mladý
ale už na sobě cítím stopy stáří
Mohl jsem mít dívku, kterou jsem chtěl
leč lásku jsem vyznat neuměl
bál jsem se, že ji vyznáním ztratím
tak mi bylo milejší přátelství
Dnes vidím milence jak se líbají
mé srdce z toho zkomírá
proč ? i mé srdce by chtělo někoho mít
s kým bych mohl být
leč to asi není můj osud
proto si říkám : " musíš jít odsud"
Proto jsem obul boty toulavé
chci jít pryč - daleko odsud
mým údělem je projít svět
a lásku nespatřit, nevidět.
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Mirusek, Patěnka
Komentáře (0)