Tvá minulost
Anotace: je má přítomnost
Ohrané písničky se tlačí do vědomí...
...těžko je zapomenout.
Odloudíš mysl v milování,
tvé ruce v požehnání žhnou.
Tvé slzy vzpomínání
tečou mi na prsou
a mluví beze slov.
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: toulavá naděje, labuť, Tanzania, Antonín Sander, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)