Nespím, jen oči zavřené mám
Spím, nespím
oči zavřené mám,
a na tebe právě vzpomínám
před očima tě vidím stát
před očima tě vidím se smát
tak blízko jsi vedle mne
cítím tě kousek ode mne
nespím, jen oči zavřené mám
a tebe jsi představuji ve svých snách
miluji když tě vedle sebe mám
miluji když s tebou usínám
už skoro spím,
oči zavřené mám
slzy z obličeje utírám
slzičky štěstí,
že poznala jsem tebe
a zamilovala jsem se do tebe
ve svém srdíčku mám tě stále
a budeš tam neustále.
Bleška strašně moc miluje klíštátko ¦
Přečteno 605x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)