Děkuji...
Anotace: za co Ti šelmičko děkuji....
Děkuji Ti
za ta
slova,
za dotyky,
co chci cítit znova.
Za polibky
dlouhý,
za sny mojí
touhy
děkuji za chvíle,
kdy láska bolí mě,
ale mile...
Děkuji za naději,
že v lásce
já snad uspěji.
Za každé ráno,
jenž s Tebou
je mi dáno.
Za každé usínání,
našich těl
dotýkání.
Za každou
probdělou
noc,
stýská se mi
lásko...
...moc!
Přečteno 846x
Tipy 16
Poslední tipující: Lorraine, zelená víla, Bíša, carodejka, Psavec, toulavá naděje, labuť, hašlerka, nejsembásník, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)