Stává se to i před vánoci...
Proč zase slyším tvoje ne?
Dnes nemám na tebe čas.
Zabíjíš všechno to nádherné,
zhasínáš jiskřičky v nás.
Každá ta jiskřička zabolí,
už jenom pár jich svítí,
pro sebe si tu blábolím,
padám do vlastních sítí.
Bolest se rozlévá po těle,
stojíš mi vůbec za to?
Ležím, jak mi kdo ustele,
umírám, kašlu na to…
Přečteno 396x
Tipy 14
Poslední tipující: strawbery, bobi bobie, CORONATION, Psavec, zelená víla, Larey, hašlerka, modrá..., Tanzania, Zefi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)