Anotace: ...tak nějak ne v úplně dobrém rozpoložení:-)
Jóó, tak to je .ST.Perfektní vyjádření pocitu,slova zapadají jak puzzle, ale překvapují - nádhera !!
11.12.2009 17:42:00 | Elisha
...ono se to ještě rozloží...a se sluncem si připij na nové, krásné sny...ST!
11.12.2009 14:15:00 | Mario de Janiero