Na kousku modra
Vidím Tvůj obraz ve střepech
z popadaných vzpomínek
Tady se směješ. Tady jsi vážná.
Támhle máme propletený těla.
Spolýhámě na čas, ale ten se zastavil
po poslední noci, dotyku, výčitce. A dotyku.
Každá další žena v sobě nese
malinkatej kousek z Tvýho nebe.
Na tom kousku modra stála naše láska.
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Zefi, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Antonín Sander, Netty de Touvenell
Komentáře (2)
Komentujících (2)