O.T.C.H.I.
Mám v sobě ukrytýho něco
z Chameléona Africkýho.
Dokážu totiž nehybně ležet dlouhý hodiny.
Oddělím se od světa a splynu
s touhle postelí.
S tímhle pokojem.
Jenže ty oči... Ty moje nenechavý oči!
Ty mě vždycky prozraděj.
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Zefi, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Bíša, Netty de Touvenell, Elisha, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)