Ach...to mě moc mrzí,ale nasbírat zkušenosti je velmi důležité, netrap se ta pravá láska to nebyla, má mnoho tváří a než se jí naučíme rozpoznávat, dostaneme od ní pár políčku, posílám Ti pohlazení a věř že zase bude všechno dobré, jen se rozhlédni kolem sebe, kluci Tě jen tak na ocet nenechají. Hodně štestí sluníčko.
26.12.2009 22:38:00 | carodejka
Neboj se. Jednou to přijde. Taky čekám...z důvodu optimismu neprozdradím, kolikáté smutné Vánoce čekám...ale dočkám se, stejně jako ty.
11.12.2009 20:33:00 | Netty de Touvenell