První pro tebe
Anotace: ...neužívej mozek, lásce ani bůh neporučí...
Sbírka:
Pro tebe
ty projdeš a všichni se otáčí
ty vyjdeš a nebe se odmračí
ty vstaneš a klečí i královna
krása koruny tvé se nevyrovná
když před dráhu své tělo postavíš
ani nevíš a všechny tím omámíš
jestli lžu ať se změním v led
a budeš - li chtít zničíš mě hned
a jestli ne tak nech mě aspoň snít
jak krásná jsi a jinou tě nechci - nechceme mít
Přečteno 680x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Bereniké, Radek.oslov.Šafárik, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)