Jsi
Anotace: ..jsi moje výzva...to nejlepší, co mám..
Jsi moje mlčení
radost, smutek i slzy
moje výzva, proč být jen o trochu lepší než ostatní
proč se snažit vyhrát
proč milovat
Jsi můj promlčený skutek
nesmělý dotek rukou
a úsměv, který mě
probouzí a vyzývá
žít
Jsi můj vykřičník na začátku vět
a otazník na jejich koncích
moje miluji rozpité
v slzách
moje (ne)snáze
rozsypané
v deštivých ránech
Jsi to nejlepší, co mám!!
Přečteno 539x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Patrik Mališ, René Vulkán, Nola77, ilona, Sunny, Světluška =), Giginka
Komentáře (4)
Komentujících (4)