Teraz
*
za tých tisíc sĺz
čo pár rokov nemých
zmývalo z mojich dlaní prach
smútku a snov nesplnených
dnes
priamo z hviezd
to čo tak krásne hreje
keď v hrudi srdce spieva
keď v hrudi sa srdce smeje
len zľahka chcem objať
len na chvíľku uveriť
kým sa nerozplynie
tak stále šťastnou byť
a celá sa rozdať svetu
všetok chlad roztopiť jediným úsmevom
na bolesť zabudnúť, na hnev aj sklamania
po dúhe vydať sa v ústrety lepším dňom
plným dúškom nadýchnuť sa teba
a potom pokojne zatvoriť oči
teraz
hneď
s tebou
oddať sa opojnému dňu a hojivej noci
*
Přečteno 407x
Tipy 28
Poslední tipující: carodejka, Oťas, Actafool, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, poustevník Jirka, Mbonita, zelená víla, Hazentla, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)