Hvězdný prach
Padala hvězda, oblohou letěla, mířila z nebe dolů k nám,
já rozhodl se, z čisté lásky, že ji najdu a tobě dám...
Že šel bych, pro tvůj úsměv, celého světa kraj,
že pro tebe prošel bych peklem, opustil bílý ráj...
Hvězdu bych našel, na konci světa, do dlaní vzal bych ji a k tobě šel,
jen pro tvoji radost, pro tu lásku, kterou bych v tvých očích uviděl...
Přečteno 510x
Tipy 33
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, Petulindas, susana načeva, DeathStar, strawbery, Mbonita, Le ver luisant, labuť, Vlk v rouše, Okřídlená Lištička, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)