L'amour la morgue
Anotace: první ... a možná i poslední....
Na železných stolech
ležíme
tak vstaň a choď!
staletími našich dnů...
po pás se brodíme
ve vlastních sračkách
v mdlém světle žárovka praskla
tak zpívej a tanči!
já mám tě rád
vřelou, měl jsem tě radši
rukama hnu a usměji se,
ale tvé oči
nos
vlasy i prsy
už rozpadly se...
je s láskou ámen
promiň, že lhal jsem
tenkrát té slečně
když tvrdil jsem
že spolu budem věčně
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: Le ver luisant, hašlerka, Psavec, aniger, Giginka, Romana Šamanka Ladyloba, Okřídlená Lištička, ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)