divoká jízda

divoká jízda

Anotace: nic netrvá věčně

Som konstanta šťastia

a horiac jasným plameňom

sa zvíjam v divokom tanci lásky !

A ten zázračník, čo so mnou tančí -

ten zlodej sŕdc na koňskom ranči,

si mnou pohadzuje!

Bez nadsázky.

On je moj vesmír a ja v ňom

sa šťastná strácam...
Autor aniger, 12.12.2009
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Lorraine, Agniezka, Mbonita, NikitaNikaT., Pevya, Hloupá Květinka, Giginka, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí