Prý přebolí
Chybíš mi - tak moc ..
V každém prázdném dechu - a lží nevyjímaje,
kdy ramena napřímím že je to PRAVDA !
Že domněnka tvá - je víc jak jen padlá !
Lživě přísahám, že MOJE pravda je ..
Pro vlastní obranu a tvé trvalé nevědomí,
v oběť dám vlastní - zbytkové city,
ne! Já již nevěřím, na slova "kdyby",
být sama - bez tebe ... Vhodné je obojí !
Pro poslední pohled a mávnutí do vzduchu dlaní,
pošlu ti posledních úsměvu pár,
snad proto, abys vzpomínal ..
Až jednou myšlenky toulavé doplují ke m.. k ní.
Vždyť přece .. všechno prý přebolí.
Přečteno 356x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, aniger, labuť, Psavec, Larey, Bereniké, enigman, Hloupá Květinka, Giginka
Komentáře (5)
Komentujících (5)