Smutná dívka
Anotace: z cesty vlakem...
Krásná dívka zamyšlená,
naproti mě sedí,
v hnědém saku rozsmutněná,
do Vltavy hledí.
Marný pohled do řeky,
jí v duši mírně deptá,
modré oči uplakané,
sůl jí něžně leptá.
Srdce mladé svírala jí,
zřejmě velká láska,
po té lásce strastiplné,
zbyla malá vráska.
Přečteno 391x
Tipy 17
Poslední tipující: divoska_jaja, KockaEvropska, Květka Š., Kapka, lonelymaiden, Netty de Touvenell, bromak, aniger, Psavec, Larey, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)