Anděl strážný
Anotace: Lásko už víš proč mě cítíš všude kolem sebe?! :-*
Ty jsi už zase dávno pryč!
Já marně z okna hledím.
Vidím vločky sněhu
jak venku lehce poletují!
Také bych chtěla létat
a být krásná jak ta vločka bílá!
Já, ale létat nedokážu i přesto,
že z lásky mi narostla křídla!
Mé perutě tajně nosím,
kéž bys o nich věděl.
Díky ním tě vždy ochráním.
Víš,já jsem tvůj strážný Anděl!
Pokaždé stojím vedle tebe,
někdy se i letmo dotknu,
tvé srdce rázem zahřeju,
ale nikdy nevzlétnu!
Lásko, každý jsme anděl
s jedním křídlem...
Abychom vzlétli,
potřebuji, abys mě pevně držel!
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Bíša, Mario de Janiero, Květka Š., Larey
Komentáře (4)
Komentujících (4)