Chtěl bych mít....
Anotace: Kéž bych ti mohl říct co bych chtěl...
Chtěl bych Tě lásko, mít,
Chtěl bych Tě nežně políbit,
Chtěl bych Tě za ručku vzít,
A ze strachu Tě nepustit,
Chtěl bych Tě líbat každý den,
Óóó to je pro mě pouhý sen,
Chtěl bych Ti splnit každé přání,
Bože, to je úžasné milování,
Chtěl bych si s Tvými prstíčky hrát,
chci Tě hladit a říkat, jak Tě mám rád,
toužím Tě stále v objetí mít,
toužím denně s Tebou být,
a zapomenout na to, že to byl jen sen.
Přečteno 644x
Tipy 5
Poslední tipující: Neldor, Mraveneček, Bereniké
Komentáře (3)
Komentujících (3)