voňavá
Anotace: ... a najednou ...
.
a najednou
si usmyslela
... nevoním
jen zatoulaná
a k ní si hned
prý zavolaná
přidala své
neslyším
a svět
ten
květ
utrhnul se
od řetězu
tak sem si řek
že včil můžu
a vsál její rty
nazpátek
a dodnes
nepochopím
proč ten květ
se zčistajasna
za mou múzou
začal otáčet
.
Přečteno 491x
Tipy 20
Poslední tipující: Lota, L. Šebestián Borský, Simísek, floreciente, Mraveneček, labuť, hašlerka, WhiteSkull, Psavec, Zefi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)