Delirium láskensis
Anotace: Opilý láskou, usínám...
=============================
Na zemi rámeček a Tvoje fotka,
černé předchlazené, ležák a vodka,
na gauči pokroucená postava,
čas běží, už nevstává.
Zprvu zdálo se mi nemožné,
aby naše siluety proti větru stály,
že naše sny mohou být totožné,
že neztratí se v dáli.
Věřím ve společnou cestu k poslednímu prahu,
věřím v lásku zvířete a krásky,
v barevnost mnohaletých vztahů,
že tváře propletou nám vrásky.
Věřím Ti.
Ač stále neumím psát básně,
v krvi mi koluje krev básníků.
Přečteno 402x
Tipy 18
Poslední tipující: Kapka, TetaKazi, susana načeva, Cassandra, B.a.r.b.a.r, Zasr. romantik, jita.1965, Lady Carmila- Políbená mlhou.., WAYWARD, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)