Zimní óda
Anotace: přiloženo k jednomu vánočnímu přání
Zimní óda
Lásku, štěstí, radost,
hledáme v šedých oblacích
a když kráčíme přes most,
ve vodě vidíme odraz srdcí svých.
Ve smutku přichází úsměv
s každou padající vločkou sněhu.
A zimní ptačí zpěv
nám hlásí čas milující a něhu.
Pro nás hvězdy padaly,
pro nás září měsíc,
tak podívej se do dáli
a přej si mnohem víc.
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Larey
Komentáře (0)