Nebezpečne..
Anotace: .. som sa priblížil
Nebezpečne som sa priblížil
k dvom neutrónovým hviezdam
miesto ich zrážky prekrížil
prásk! do tela si to dnes dám
z oboch strán letia priamo ku mne
rozmáčknu ma, ako inak
je nanajvýš nerozumné
chcieť v noci mať tam bivak
je mi v ňom zima preukrutne
- môcť sa tak niečím zohriať
takéto počiny sú už nutne
zúfalé, sto a stokrát
zmierniť mráz v srdci, milión stupňov
uvoľnia gama záblesky
je plazma v ňom tou zmenou sľubnou?..
(či sa len ľady zaleskli?)
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kubino 2, Psavec, Simísek, hašlerka, Mbonita, enigman, Květka Š., labuť
Komentáře (0)