Před usínáním
Ještě než půjdu spát,
toužím si něco malého přát...
Malého pro vesmír,
velkého pro mě,
setkat se s hvězdou svou,
alespoň ve sně.
A teď už zbývá jen...
Křehce se položit,
semknout víčka,
do snu se pohroužit,
a samotu dneška
sfouknout tak lehce,
jako se zhasíná
hořící svíčka....
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Mario de Janiero
Komentáře (0)