Smíchy jsem málem padla pod stůl.... tohle je prostě suprové!!!! Aplikovat s miláčkem budeme, rádi vyzkoušíme... ale Vánoce... ty si ujít nenecháme. :o)
22.10.2010 10:34:00 | NikitaNikaT.
No,úžasně!Už už to šmakuji s Tebou :))Rum na kila a pár čokolády...když dojde čoko...neváááá:)Rum to jistí!To si buďte jistí!
02.06.2010 17:44:00 | ilona