Poď
So mnou,
poď,
tmou,
Ťa prevediem, choď,
sa neobzeraj v čierňave,
Tvoja strata by sa jej zišla,
krúti sa mi hlava s Tebou v krútňave,
som luna, čo prišla,
a tak sa opri,
nechaj mnou sa viesť,
sny z viečok zotri,
drž sa v dlaniach ciest,
už vidím svetla vrstvy,
sme na pláňach lúk,
a naše prepletené prsty...,
skončil čas tienistých odlúk,
obal som odhodil,
od máp hviezd,
teraz Tebou nechám sa viesť.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 352x
Tipy 41
Poslední tipující: Koza, PANGÁSIUS, maliska, Markéta Hl., zelená víla, Zefi, enigman, Bíša, Hazentla, Kubino 2, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)