ty máš mě a já mám tebe..
ty máš mě a já mám tebe,
ty jsi to moje krásné nebe.
ty jsi ta,co mě hladí,
ty jsi ta,co myslívám na ní.
ty jsi ta,co v mém srdci je jediná,
ty jsi ta,co krásu života připomíná,
ty jsi ta,které lásku ji daruji,
ty jsi ta,kterou tak miluji.
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)