Anotace: *http://www.youtube.com/watch?v=ORc5Td_T6og* ...zamilovaná nálada:)))...
Totok se Ti nádherné povedlo! :o) že bych také aplikovala? Ne, nemusím, ale Tobě přeju, ať splí se vše, po čem jen toužíš.
27.12.2009 10:14:00 | NikitaNikaT.
Sůl do čaje říkáš, dobrý, to zkusím! Snad si mě všimne! Kurňa, to by bylo aby ne!
14.12.2009 19:05:00 | Zasr. romantik
Hodně se mi tohle dílo líbí, hrozně tohle chtěla zažít a tak trochu závidím té duši, která tohle prožívá :-)
14.12.2009 19:02:00 | come-past traveller