Zamyšlení
Nic nezmění tvoji lásku
nic nezmění ten tvůj svět
co vy na to pane Šrámku
stačí říct pár pěkných vět.
Měsíc svítí na mou duši
drží nás tu pod vodou
k osvícení jsme víc hluší
láska je jen zábavou.
Neposlouchám smutná slova
co mi mozek připravil
stále chci žít zas a znova
jak když jsem se narodil.
Nechci poutat smutné zprávy
chci mít okno rozhledu
v kolejišti rychlodráhy
nikam už nepojedu.
Zaseju si sémě lásky
možná, že mi vykvete
než začnu mít v tváři vrásky
než mi život odkvete.
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Koza, lovelienka, Bíša, isisleo, Kapka, come-past traveller
Komentáře (2)
Komentujících (2)