Kdysi dávno, když byli bratři Nedvědové v daleko větším "laufu" než jsou teď a Honza zpíval "Nad Sázavou..", šel jsem do kolen, protože jsem kolem ní brouzdal, jezdil tam, měl k Ní vztah, i k městu SÁZAVA mnohem dál: muzeum skla - technického samozřejmě - samá baňka, přeju návrat sklářům, ke klášteru, kde se sloužila mše ve staroslověnštině - jediná na našem území, bylo by to dlouhé povídání...
14.12.2009 23:34:00 | rybí prdy