stůj
Neutíkej
stůj!!!!
Aspon chvíly,
vrat mi kousek moji víry,
vrat mi síly,
srdce už se nechvěje,
vrat mi aspon kousek naděje....
Už vidím cíl,
poslední překážka,
vedle mě stín zašeptá porážka....
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: Elisha, Lylča, Ejí, Zefi, Shnecek, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)