Nemusím Tě hledat, vím, že Jsi... a to je dost na to, abych Tě oslovil: víš, několik věcí je velmi krutých: světem hýbe čtyřúhelník: sex, prachy, touha po moci, chlast (může to být i něco jiného, co symbolizuje uvolnění...)
Nic z toho Jsi nepoužila, někdo za mne Tě tedy políbí***
14.12.2009 23:45:00 | rybí prdy