Nevěra si talár oblékala
Už nežárlím, nepláču, nebojím se.
Neprosím, nezoufám si, nemodlím se.
Posvátná přísaha tu nahá stála,
když Nevěra si talár oblékala.
Já nežárlím, nepláču, nebojím se.
Lituji, utíkám ti, nestydím se.
Když pelechem se lože lásky stává,
bolestnou hořkost v srdci zanechává.
Přečteno 436x
Tipy 36
Poslední tipující: Nomad, strawbery, susana načeva, WhiteSkull, zzlatý, Bíša, zíťa 2, NikitaNikaT., a_tao, modrá..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)