Vzpomínám a sním
Jen tak si ležím a vzpomínám,
vzpomínám na lásku,
na mou milou Stázku.
Poslouchám hudbu,
nechávám ji mou hlavou znít,
promítám si hlavou film života
a můžu jen snít.
Sním o tobě,
o kom sníš ty,
záleží na tobě.
Sním o tvé tajnosti,
věř, dnes už jsou to hlouposti.
Sním o krásce,
o milované Stázce.
Mám tě rád.
Komentáře (0)