Z bláta do louže..
Mrtvý nejsem,ale život,
ten vyprchal, jako starý šampus.
Nespočetněkrát jsem dopil,
a nový otvírám, já idiot.
Jsem zmatený a vykraden.
Ty jsi ta co za to může, Tvé rty.
A já blázen je okusil,
a pak byl na prahu ráje dopaden.
Mé srdce, plátno vzpomínek,
které jsi vyrývala směle vně,
něhou a jedem zároveň.
Ten krásný cit, s řadou výjimek.
Přečteno 398x
Tipy 27
Poslední tipující: Písklátko, divoska_jaja, LeeF, Markéta G., carodejka, susana načeva, Vlk v rouše, Bíša, zíťa 2, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)