Třetí pro tebe
Anotace: už to vypadá na nějaký cit
Sbírka:
Pro tebe
chtěl bych básnit do konce světa
ten den mi snad bude líp
v den kdy bude se zemí veta
snad o tobě přestanu snít
nechci chválit krásu šminek
co dělají z holek krásky
ty jsi jedna z mála výjimek
ty jsi krásná bez té masky
až jednou se zeptá dítě
tati věříš na zázraky
odpovím mu z místa hbitě
viděl jsem ji - věř jim taky
Přečteno 613x
Tipy 17
Poslední tipující: Anura, Pythonissa__, susana načeva, Giginka, Mraveneček, hašlerka, labuť, zelená víla, Psavec, Matty09, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)