Love SMS(Pro Lukšíka)
Začal nám krásný nový den,
zkončila noční můra i hezký sen.
Škola nám zas začíná,
bohužel v pondělí už to tak bývá.
Tak se měj hezky a užij si školu,
miluju Tě lásko a na icq na tebe čekat budu:-*
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)