Krásnou dobrou noc přeji.
Anotace: I když jsou to věci, které patří k soukromí, ráda se podělím. Eliška
Krásnou dobrou noc Ti přeji,
ať se Ti jen krásné sny zdají.
Ať je ten sen třeba o nás dvou,
jak se procházíme noční oblouhou.
Posílám Ti tolik polibků,
kolik je na nebi hvězd,
tolik něžných slov,
co slz uroním každou noc.
Přečteno 628x
Tipy 7
Poslední tipující: Nergal, Radek.oslov.Šafárik, Pythonissa__
Komentáře (0)