A mé slzy schnou

A mé slzy schnou

Anotace: ... o mojí největší lásce,

Skláním hlavu k zemi
ve chvíli nejtěžší
k jediné mezi všemi
co mě vždy utěší.
Má jediná láska
má poslední víra
když duše praská
a zeje v ní díra.
Mé slzy skrápí
tvou hustou hřívu
zrada mě trápí
však v tobě mám sílu
Můj mocný vládče
králi všech zvířat
má duše pláče
tak pojď jí zahřát
Autor Melfëa, 16.12.2009
Přečteno 430x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, blue, Lioness, susana načeva, CORONATION, WhiteSkull, dream in emptiness, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

lidi co nejvíc milujeme, nás dokážou nejvíc zranit, ale pak i nejvíc uzdravit..

05.12.2010 02:04:00 | blue

líbí

Tady jsem se hluboce nadechla a slzénku polkla!ST

07.01.2010 18:44:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel