Nejsem tvý prase
když jsme byli opilý lecos jsme si slíbili, už nejsi má láska a já nejsem tvý prase můžeš si v klidu s kámoškama zase popíjet vetlínské přeci a po desáté deci hrát si na střízlivost beze studu a bázní smát se mým básním doma pak tiše dívat se do rohu na hromádku tlejících nedarovaných květin...
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)