Anotace: ...
opět krásná ST
07.03.2010 17:00:00 | xoxoxo
vášeň kastanetov prebodla,
vnemy, pocity, cítiť musíš,
spálená páperovo do tla,
la danza cez noc, deň,
už nezahasíš,
nikdy na perách, ten plameň.
*****st
16.12.2009 09:34:00 | rybí prdy
Flamengo na rtech
tančím se stíny.
plameny spalte,
co zbylo z viny.
Každý jsme jiný.
Červená sukně, korále z rosy.
Hudba už hraje,
Jurko, smím prosit?
16.12.2009 09:25:00 | Hazentla