Nerušit!
Anotace: ...z dalekých cest jsem se zas vrátil k Tobě, lásko má ušatá, a na krásnou modrou planetu, kde srdce mé může plát bezbřehou touhou...
:o))
Miluji Tě neskutečně,
láskou k Tobě planu,
pořádně Tě pomilovat
mám už brzo v plánu.
Pomilovat, zčeníškovat,
polaskat a hladit,
ráno, večer, v žádnou chvíli
nemůže to vadit.
Povídat si s Tebou,
skládat veršíky,
k tomu přikusovat
sladké preclíky.
Vymáchat Tě ve vaně,
potom osušit,
na to mám své dlaně
a pak už - nerušit!
:o))
Přečteno 549x
Tipy 33
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Bíša, Aka Kiss, Psavec, Bereniké, Zefi, Larey, divoska_jaja, takova, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)