Telefonát z Nemanic
:o))
Haló!
Tady u nás, lásko, sněží
a mě straší v horní věži,
křídla naší lásky
roztáhnout bych chtěl,
za Tebou se rozletěl.
Mávám křídly jako blázen,
zemskou tíží jsem však zrazen.
Bych přilít k vám na dvorek,
chtělo by to trochu víc,
než jen chlápka z Nemanic
- raketový motorek.
*
Haló brouku!
Nejsi jen chlap z Nemanic,
jsi můj princ a kdo je víc?
Půjč si křídla kormoránů
přileť za mnou zítra k ránu.
Nechci tady zůstat smutná,
využij i propanbutan,
jednou škrtni sirčičkou,
vyleť za svou hvězdičkou.
Staň se rozohněným ptákem,
čekám Tě tu s hasičákem!
:o))
Přečteno 473x
Tipy 34
Poslední tipující: ilona, Kapka, strawbery, Zpátky, Bíša, Aka Kiss, Zasr. romantik, Flamy, Psavec, Bereniké, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)